Hirdetés

Fortnite Battle Royale - végre eltűnnek a sok fejfájást okozó mechek?

|

Furcsa jelenségre lettek figyelmesek a játékosok, ami nagy valószínűséggel az óriási gépek végét vetíti elő.

Hirdetés

Akár hiszitek, akár nem, van a Fortnite Battle Royale-nak valamiféle története, amit az Epic a nagyobb frissítésekkel érkező változásokon és újdonságokon keresztül mesél el a rajongóknak. Hamarosan véget ér a tizedik szezon, amivel együtt valószínűleg egy ellentmondásos elem is kikerül a játékból.

Hirdetés

Nemrég élesedett a 10.40-es patch, ami többek között egy elég furcsa jelenséget is magával hozott. A játékosok ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy miután a pályán megjelenő mechek földet érnek, rögtön fel is robbannak, így értelemszerűen lehetetlen használatba venni őket. Így pedig könnyen lehet, hogy nemsokára végleg eltűnnek a játékból. Íme a bizonyíték minderre:

Mechs are exploding as soon as they land, so they’re BASICALLY vaulted now boys😎 from r/FortniteCompetitive

Spekulációk szerint valamiféle játékbeli vírus okozza a gépek megsemmisülését, amiért a rejtélyes Visitor lehet a felelős. A sztori szerint egyébként az ő műve volt a negyedik szezon végén történt rakétakilövés is, és ő látható az alábbi képen, ami még augusztusban került ki a játék hivatalos Twitter-oldalára. A sisakján tükröződő mech alapján valóban lehet valami köze ehhez az egészhez.

A következő szezonban valószínűleg mindenre fény derül. Ti örültök, hogy kikerülnek a meccsekről a mechek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)