Hirdetés

Fortnite Battle Royale - lerakható lövegtornyot is kapunk

|

Elég lesz csak lepakolni valahova az új kütyüt, és máris van egy tökéletes védelmi eszközünk.

Hirdetés

Nem csak fegyverekkel és skinekkel szokott bővülni az Epic Games alkotása, hiszen néha olyan különlegességek is érkeznek, mint egy vezethető bevásárlókocsi. A fejlesztők ráadásul nemrég beharangozták a következő újdonságot, ami elég menő cuccnak tűnik.

Hirdetés

Egy játékbeli üzenet szerint hamarosan érkezik a Fortnite Battle Royale-ba a Mounted Turret nevű apróság. A leírás alapján úgy működik majd, hogy lerakjuk valahova a lövegtornyot, belepattanunk, és máris szórhatjuk az áldást ellenfeleinkre. Persze nem korlátlanul, mivel túlmelegszik. Több részlet nem derült ki a fegyver működéséről, de valószínűleg már nem kell sokat várnunk, mire élesben is kipróbálhatjuk.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)