Hirdetés

Fortnite Battle Royale - a Super Bowl alkalmából visszatérnek az amerikai focis skinek

|

Rövid ideig ismét elérhetővé válnak az NFL-es kinézetek, illetve érkezik még egy különleges játékmód is.

Hirdetés

Ahogy sok más játékban, úgy a Fortnite Battle Royale-ban is gyakran előfordul, hogy a játékosok vásárolhatnak egy-egy eseményhez vagy ünnephez kapcsolódó skineket. Most például az Epic Games visszahoz néhány ilyen öltözéket, sőt még újakkal is készült.

Hirdetés

Február 3-án kerül megrendezésre az idei Super Bowl, és ezt a jelek szerint a Fortnite Battle Royale-ban is megünnepelhetjük majd. Az Epic az NFL-lel együttműködve már tavaly összedobott néhány amerikai focis skint a battle royale játékhoz, amelyek ráadásul február 1-től kezdve ismét elérhetővé válnak a játékban egy ideig. Azt nem tudni, meddig lehet majd megvásárolni őket, de az már biztos, hogy a Los Angeles Rams, illetve a New England Patriots skinekből is érkezik egy-egy fehér változat, hiszen ez a két csapat fog megküzdeni egymással a Super Bowl során.

A nagy esemény kapcsán érkezik még egy új ideiglenes játékmód is, az NFL Rumble, amiben 20 fős brigádok csapnak össze egymással a Rams vagy a Patriots mezeiben.

Ti várjátok már az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)