Hirdetés

Még Nintendo Switchen is a Fortnite lett az év legtöbbet játszott játéka

|

A Nintendo nyilvánosságra hozta a legnépszerűbb játékok listáját, és a tetején nem meglepő módon az Epic Games sikerjátéka csücsül.

Hirdetés

Elnézve a Fortnite népszerűségét, igazából nem kellene meglepődnünk azon, hogy a Switchen is ez hasított a legjobban, de egy kicsit mégis.

Hirdetés

Számos free-to-play játékot költöztettek már át a platformra, de egyedül az Epic játékának sikerült bekerülni a top 10-be. A 2018-ban legtöbbet játszott Switch játékok top ötösének többi helyét a Nintendo saját játékai foglalják el:

1. Fortnite
2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
3. Super Mario Odyssey
4. Splatoon 2
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. FIFA 19
7. Minecraft
8. Pokemon: Let's Go, Pikachu
9. Pokemon: Let's Go, Eevee
10. Xenoblade Chronicles 2
11. The Elder Scrolls 5: Skyrim
12. Rocket League
13. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
14. Pokemon Quest
15. Stardew Valley
16. Dragon Ball Xenoverse 2
17. Octopath Traveler
18. Super Smash Bros. Ultimate
19. Paladins
20. Super Mario Party
21. Mario Tennis Aces

A lista alakulásához egyébként hozzátartozik az is, hogy a Super Smash Bros. Ultimate (a platform jelenleg legjobb multis mókája) csak decemberben futott be, nem volt annyi idő a számok feltornázására, mint más játékoknál. A fentiek közül ti melyikkel játszottatok 2018-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)