Hirdetés

Fortnite Battle Royale - hamarosan mindenki saját játszóteret kap

|

Vadonatúj móddal bővül az Epic játéka, amely során szabadon felfedezhetjük a battle royale szigetét.

Hirdetés

A Fortnite Battle Royale-ban általában ritkán adódik lehetőségünk a tájban gyönyörködni, hiszen bármelyik bokorból előugorhat valaki, hogy szitává lőjön minket, ezért a fejlesztők most egy különleges játékmóddal kedveskednek a játékosoknak.

Hirdetés

Már korábban is hallhattunk a Playground névre hallgató módról, de most úgy tűnik, hogy már nem kell sokat várnunk a megjelenésére. Pontos időpontot még nem tudunk, az Epic Games üzenetéből mindössze annyi derül ki, hogy hamarosan érkezik - várhatóan egyébként a jövő héten.

A Playground módban szabadjára engedhetjük kreativitásunkat a saját szigetünkön, tehát nagy valószínűséggel a felfedezésen, az építkezésen, valamint egyedi taktikák kidolgozásán lesz a hangsúly. Sokan biztosan örömmel fogadják majd, hogy gyakorolhatnak ezt-azt, mielőtt belevetnék magukat az éles ütközetekbe.

Ti örültök az új játékmódnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)