Hirdetés

Fortnite Battle Royale - loot, lámák, újraéledés

|

Az Epic Games a legutóbbi blogbejegyzésében mutatta be a battle royale mód legújabb ideiglenes játékát.

Hirdetés

Arra aztán nem lehet panasz, hogy az Epic Games ne próbálná folyamatosan izgalmassá tenni a Fortnite-ot. Nemrég bekerült a várva várt Jetpack, és a Thanos-szal bővített battle royale-t is szerették a játékosok.

Hirdetés

Ezúttal egy teljesen új játékmóddal próbálkoznak a fejlesztők. Az úgynevezett Playground mód keretein belül a battle royale térképen játszhatunk új szabályrendszer szerint. Több idő lesz gyűjtögetésre, ami kelleni is fog, mert rengeteg loot kerül a játéktérre, nem beszélve a sok-sok lámáról.

Legfeljebb négyes partival indulhatunk csatába, be lesz kapcsolva a friendly fire opció, viszont a respawn rendszer is működik majd, tehát vissza lehet térni a harcmezőre. Nem is várunk mást, csak egy igazán pörgős, fordulatos őrületet rengeteg fegyverrel és akcióval.

Az új játékmódon kívül még több javítást és módosítást is eszközöl az Epic, illetve azon is elgondolkoznak, hogy a közkedvelt 50v50 mód véglegesen kerüljön-e be a játékba. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)