Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - a halloweeni frissítés komolyabb változásokat is hozott

|

Nem csak vigyorgó töklámpások jöttek a legutóbbi Fortnite csomaggal, hanem a teljes Battle Royale fejlődési és kozmetikai rendszer is megújult.

Hirdetés

Aki már kezdte úgy érezni, hogy igazából csak céltalanul lövöldözget az ingyenesen játszható Fortnite: Battle Royaleban, annak van egy jó hírünk. A tegnap éjjel befutott Halloween frissítés nem csak új küldetéseket hozott, de beépítette a Battle Royale ranglétrát, a Season Levels rendszert, és kozmetikai lehetőségeket is behozott.

Hirdetés

A letöltés után megválaszthatjuk milyen csákányt, milyen glidert és milyen ruhát viszünk csatába, ahol tapasztalati pontokat gyűjtve növelhetjük szintünket és oldhatunk így fel új kozmetikai cuccokat. Természetesen ezzel együtt megjött a mikrotranzakciós rendszer is, amit úgy szeretünk mindannyian.

A Season Shop jelenleg üres, de ettől függetlenül már van miért túlélőset játszani a PVP-ben is, és a lehetőségeink folyamatosan bővülnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)