Hirdetés

Új Fortnite skincsomagot kapnak a PS Plus előfizetők

|

Ha előfizető vagy és szereted az Epic battle royale-ját, akkor érdemes lesz átvenned az ajándékcsomagot.

Hirdetés

Ahhoz, hogy a csatabuszról kiugorva agyonlőjük az első arra járó szerencsétlent nem kell feltétlenül befizetni a PS Plust. A Fortnite: Battle Royale ingyenesen nyomható PS4-en is, de aki más okból egyébként is fizeti a Sony szolgáltatását az néhanapján kap egy-egy apróbb ajándékot. A legutóbbi tavaly decemberben esett be, így a mostani érkezése már időszerű volt.

Hirdetés

A Point Patroller skin a szokásos kék/ezüst/fekete színpalettát hozza. A sportos kinézethez pedig egy stílusos Recon Striker hátizsákot is kap.

A skincsomag tegnap este óta érhető el a PlayStation Store-on keresztül, és ahogy az a hasonló kinézetekkel lenni szokott, ez is csak PS4-en érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)