Hirdetés

Fortnite - ne felejtsétek el felmarkolni a PS Plus ajándékcsomagot

|

Az Epic Games megdobta egy pár kiegészítővel azokat a PS4-es játékosokat, akik rendelkeznek PS Plus előfizetéssel.

Hirdetés

A Fortnite: Battle Royale PlayStation 4-en is szépen teljesít, így biztosan rengetegen örülnek majd az ingyen lootnak, amit az ottani játékosok kapnak.

Hirdetés

Minden előfizető kap egy kék-fehér öltözéket és egy kék-fehér ernyőt. Sajnos több mint valószínű, hogy ezeket a felszereléseket nem fogjuk megkapni PC-n - pedig azok, akik hozzám hasonlóan rajonganak a kék színért, biztosan örülnének.

Tegnap befutott egyébként a Fortnite 2.5.0-s frissítése, ami több apróság mellett beindította a valentin-napi eseményt, és rengeteg kínai újévhez kötődő cuccot is behozott. Érdemes lesz visszanézni mind a PvE, mind a PvP részlegbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)