Hirdetés

Fortnite - az új járgány a falakon is átmegy

|

Négy keréken robogunk tovább megállíthatatlanul. Mármint tényleg megállíthatatlanul.

Hirdetés

Voltak ugyebár bevásárló kocsik, golfkocsik, és most jönnek a quadok, legalábbis a Fortnite játékbeli hírek szekciója szerint. A motoros cukiság külleme nem csak megnyerő, de a leírás szerint a falakat is áttöri.

Hirdetés

Az Epic Games jó ideje szenved azzal, hogy felrázza a meccsek végszakaszában kialakuló tornyokban kuporgást. Ha ez a járgány véglegesen bekerül, az komoly megoldást jelenthet. Ha feltöltés után valóban át tud robogni a falakon, akkor ledönthetjük majd vele az ellenfelek kártyavárait és agyonlőhetjük őket teljes boldogságban.

Hogy pontosan mikor érkezik a négykerekű faltörő, azt még nem tudjuk. Addig is próbáljátok ki a Fortnite androidos verzióját, amit már meghívó nélkül is letölthettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)