Hirdetés

Fortnite Battle Royale - ha látni szeretnéd a rakéta kilövését, ma este játszanod kell

|

A meteorok becsapódásához hasonlóan egy egyszeri esemény készülődik a Fortnite Battle Royale-ban, ha nem szeretnél lemaradni, szombat estére ne csinálj más programot.

Hirdetés

Miután sokan egyszerű PUBG-klónnak bélyegezték a Fortnite Battle Royale-t, az Epic Games csapata hamar megteremtette játékuk egyedi identitását, például az időlegesen bekerülő őrült tárgyakkal és játékmódokkal, mint a jetpackek, vagy Thanos vendégszereplése. A szezonális események bevezetéséhez korábban is tartottak már egyszeri eseményt, mikor a lebegést segítő kőzetek egy látványos meteoreső képében csapódtak be.

Hirdetés

Valószínűleg valami hasonlóra készülnek ma este is, miután több utalást tettek már rá, hogy a hétvégén kilövésre kerül a Snobby Shores környékén látható rakéta. A játékbeli tévéken megjelenő visszaszámlálás mellett már egy játékbeli üzenet is felhívja a figyelmünket a kilövésre, ebben arra biztatnak a Fortnite Battle Royale készítői, hogy ma este fél nyolckor mindenképp legyünk bent egy meccsben, mert valami olyasmit láthatunk az égbolton, ami csak egyszer fog megtörténni.

Ugyan az is érdekes, hogy néz majd ki maga a kilövés, arra még inkább kíváncsiak vagyunk, milyen játékmenet-beli őrült újdonságot hoz majd a látványos esemény.

Szerintetek mire számíthatunk a kilövés után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)