Hirdetés

Fortnite Battle Royale - furcsa dolgok jönnek elő a riftekből

|

Érdekes dolgokra bukkannak a játékosok a battle royale módban, és könnyen lehet, hogy ezek a furcsaságok a következő szezonhoz kapcsolódnak.

Hirdetés

A nagyszabású rakétakilövés óta különös dolgok történnek a játékbeli szigeten, hiszen számos hasadás, úgynevezett rift jelent meg a pályán, amelyek több objektumot is magukba szippantottak. Viszont most úgy tűnik, hogy nem csak elvesznek, hanem adnak is dolgokat ezek a riftek.

Hirdetés

Már többen is találkoztak azzal a furcsa jelenséggel, hogy a semmi közepén egyszer csak megjelent egy lovaskocsi az egyik hasadásból. Egy TimSad nevű Reddit-felhasználó ráadásul még le is videózta a dolgot.

A Carriage Has Just Appeared! (VIDEO) from r/FortNiteBR

Ez talán egy újabb bizonyítéka annak, hogy vadnyugati témájú lesz az ötödik szezon. A Fortnite Intel pedig arra lett figyelmes, hogy a Greasy Grove és Snobby Shores közötti riftből egy vasmacska bukkant elő, ami ugyan nem támasztja alá az előbbi teóriát, de mindenképp érdekes jelenség.

Talán már nem is kell sokáig várnunk a válaszokra, ugyanis a tervek szerint július 12-én rajtol a játék következő szezonja, ami nagy valószínűséggel megválaszolja majd a rajongók kérdéseit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)