Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - indul a második szezon, Battle Passt is vehetünk hozzá

|

Persze bérlet nélkül is nyomhatod a Fortnite PVP részét, de aki beruház a Battle Passre, az mindjárt egy rakat kozmetikai cuccal indulhat.

Hirdetés

Az Epic Game nem csak áll, és elégedetten bólogat a Fortnite: Battle Royale sikereit látva, hozza is az új tartalmakat bőséggel. Ennek köszönhetően a második szezon is elindult már, ami rengeteg kozmetikai cucc mellett egy Battle Pass vásárlási lehetőséget is kínál. A belépő egy rakat tárggyal ajándékoz meg a vásárlás pillanatában.

Hirdetés

A Battle Passt lehet szintezni, és minden elért lépcső új cuccokkal jutalmaz meg. Ingyen is hozzáférhetünk majd néhány loothoz, de belépővel nyilván könnyebb lesz. A rendszer működéséről egy rövid ismertetőt is kaptunk, lessétek meg:

A Fortnite: Battle Royale második évada december 14-én indult, és egészen február 20-ig tart majd. Lesz időtök sapkákat gyűjtögetni, az biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)