Hirdetés

Fortnite Battle Royale - pár nappal később kezdődik a Season 6

|

Az Epic Games a tervezettnél két nappal később élesíti a legújabb évadot. XP-t lehet farmolni addig serényen.

Hirdetés

A Fortnite Battle Royale következő szezonja, vagyis a Season 6 menetrendszerűen szeptember 25-én, kedden élesedett volna eredetileg, de az Epic Games kénytelen volt két nappal későbbre halasztani a kezdést.

Hirdetés

Részleteket ugyan még továbbra sem tudni az új szezonnal kapcsolatban, de bizonyára fontos szerepe lesz a hatalmas rejtélyes lila kockának, ami - miután a fél térképen átvonult - megérkezett és belepottyant a Loot Lake-be.

A Season 6 tehát szeptember 27-én, csütörtökön kezdődik, a csúszást kárpótolva az Epic pedig hatalmas XP bónusszal jutalmazza a játékosokat. A mai naptól kezdve szeptember 24-ig 400%-os extra tapasztalati pontot kapunk, így aki még nem ért végig a Season 5 Battle Passon, még hajrázhat egyet a következő napokban.

Ti mire számítotok a Fortnite Season 6-tal kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)