Hirdetés

Fortnite Battle Royale - a hatodik szezonra utaló jelek tűntek fel

|

A Season 5 még közel egy hónapig tart, de már elkezdődtek a találgatások a következő etappal kapcsolatban.

Hirdetés

A Fortnite Battle Royale legutóbbi, 5.30-as sorszámú frissítésével már a buszsofőrnek is megköszönhetjük az utat, a Rift-To-Go pedig extra izgalmakat hozott a csatatérre, nem unatkozik a nagyérdemű.

Hirdetés

Jelenleg a Season 5 hetedik hetének kihívásai pörögnek, de a patch-csel több változás is történt a térképen. Tomato Town helyén már a Tomato Temple található, és gyakran észlelhettek a játékosok lila villámcsapásokat a meccsek közben. A villámlásoknak viszont most vége szakadt, és Paradise Palms helyszínén létrejött egy rejtélyes lila kocka, rúnákkal a felületén.

Egyelőre nem tudni, hogy mit jelent, de bizonyára már a közelgő Season 6-hoz lehet köze. Vigyázzatok viszont, ha arra jártok, mert kisülésekkel támad vissza azokra, akik belelőnek, ha pedig a csákánnyal próbálkozik valaki, azt könnyedén lelökheti a magasból.

Ti mit vártok a Fortnite hatodik szezonjától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)