Hirdetés

Fortnite Battle Royale - tűzhányó és banán is lesz a nyolcadik szezonban?

|

Megérkezett az utolsó, új szezont felvezető kép, így nagyjából már be tudjuk határolni, milyen újdonságokra számíthatunk.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint halad, akkor holnap elrajtol a Fortnite Battle Royale nyolcadik szezonja, amit a fejlesztők már korábban elkezdtek felvezetni. Most pedig már megnézhetjük, hogyan fest teljes pompájában az Epic teaser képe, hiszen befutott az utolsó darabkája is.

Hirdetés

Azt már eddig is sejthettük, hogy kalózos téma körül forognak majd az újdonságok, de a jelek szerint ennél azért egy picit többről lesz szó az új évadban. A fejlesztők ugyanis megosztották velünk a Season 8-at bemutató kép negyedik és egyben utolsó részletét, amin a vulkánon kívül látható egy egészen meglepődött képet vágó banán is.

Ha pedig összerakjuk az Epic által kiadott anyagokat, akkor elég vészjósló összképet kapunk.

Szerintetek milyen újdonságokkal készülnek a srácok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)