Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - az új módban a változásokat tesztelhetjük

|

Változott a játék limitált ideig elérhető módja, azonban ez most más, mint az eddigiek.

Hirdetés

A Fortnite: Battle Royale-nak több más online játékkal ellentétben nincs publikus tesztszervere, viszont az Epic kitalálta, hogy lehetne mégis a játékosok bevonásával próbálgatni az újításokat.

Hirdetés

Egy újabb limitált mód helyett elstartolt a Shooting Test #1, melyben a fegyverek és a találatérzékelés változásait nézhetjük meg.

A csapat két megoldást talált ki arra, hogy a meglepetésszerű támadások sikerrel járjanak. Az egyik, hogy az első lövés mindenképp pontos legyen, a másik, hogy minden lövés pontos legyen, viszont visszarúgással kelljen számolni. Most előbbit próbálhatjuk ki, ami akkor működik, ha egy helyben állva, célozva (nem csípőből tüzelve) lövünk, vagy ha nem lőttünk egy ideje. A sörétesek fejre sebzése 250%-ról 150%-ra csökkent, minden más fegyveré pedig 200%-ra. Néhány fegyver esetében a távolságtól függően csökkenhet a sebzés, de ez nem érinti a mesterlövész puskákat, a rakéta- és gránátvetőket, valamint a shotgunokat. Végezetül pedig a félautomata mesterlövész puska 75/78 életerőt vesz el a korábbi 63/66 helyett, a távcsöves Assault Rifle 25/26-ot 23/24 helyett, az SMG-k sebzése pedig 2-vel nőtt.

Próbáljátok ki a módot, aztán mondjátok el, hogy tetszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)