Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - következő frissítés ékköve a bevásárlókosár lesz

|

Na, ki panaszkodott arra, hogy nincsenek járművek a Fortnite-ban?

Hirdetés

Aki belépett a Fortnite-ba ma, valószínűleg találkozott az alább látható üzenettel. A bejelentés szerint a következő tartalmi csomag középpontja a vasszekér lesz, amivel minden önbecsülést hátrahagyva gurulhatunk csatába.

Hirdetés

A Shopping Cart a leírás szerint egyedül is használható lesz, de egy havert is befoghatunk majd, feltehetően tolóerőnek.

Rengeteg kérdést vet fel az új lehetőség. A kosárban ülő játékos tud majd lövöldözni? Megtehetem azt, hogy legurítom a haveromat egy domboldalról kezében egy gránáttal? Ha tűzharcba keveredünk, használhatom fedezéknek?

A válaszokat valószínűleg csak a következő frissítés érkezésekor fogjuk megkapni, de inkább ne is áltassuk magunkat. Mind tudjuk, hogy az első pillanattól csak a Deja Vura fogunk driftelni vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)