Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - már a legelső nap óriási siker lett

|

Talán az is segített, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői felhívták rá a figyelmet, talán nem számított, mindenesetre a Fortnite battle royale módja durván népszerű lett.

Hirdetés

Noha a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztőcsapatának, a Bluehole-nak nem tetszik, hogy a Fortnite battle royale módja hasonlít a folyamatosan rekordokat döntögető játékukhoz, úgy tűnik, hogy ez a játékosokat cseppet sem zavarja, hiszen rengetegen szórakoznak jelenleg is az Epic Games projektjének új játékmódjával. 

Hirdetés

A mikrotranzakciókkal kapcsolatos ellenszenv ellenére a Fortnite korai hozzáférésű változata nagyon népszerű, ráadásul a stúdió a battle royale kapcsán meglépte azt is, hogy bárki beszállhat a mókába, nem kell megvásárolnia hozzá a Fortnite-ot. Úgy tűnik, hogy bejött a csapat számítása, ugyanis Twitteren azzal dicsekedtek el, hogy az első 24 órában, a PC-seket és konzolosokat is beleszámítva több mint egy millió játékos foglalta el magát a Battle Royale játékmóddal. 

Persze a PlayerUnknown's Battlegrounds sem panaszkodhat, nemrég másfél millióan pörgették egyszerre, amellyel a saját korábbi rekordját döntötte meg.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)