Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - a mesterlövészeké a főszerep az új módban

|

Újabb, limitált ideig elérhető móddal bővült a Fortnite: Battle Royale.

Hirdetés

Az Epic ügyesen teszi különbbé a PUBG-től a Fortnite: Battle Royale-t - előbbiben például sokkal ritkábban jönnek az újdonságok.

Hirdetés

Az ingyenes battle royale játékban viszont most egy új mód vált elérhetővé. A Sniper Shootout február 2-áig lesz játszható, és alapvetően azok fogják élvezni, akik szeretnek mesterlövészkedni. A közelharchoz azért használható lesz egy revolver is, valamint minden egyéb cucc, ami nem fegyver.

https://twitter.com/FortniteGame/status/958011904462639104?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.vg247.com%2F2018%2F01%2F29%2Ffortnite-battle-royale-sniper-shootout-mode-goes-live-for-a-limited-time%2F

Próbáljátok ki, ha valami újra vágytok. Bekerült egyébként a legújabb frissítéssel az életerőt teljesen visszatöltő Chug Jug is, de ez csak apróság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)