Hirdetés

Fortnite Battle Royale - már elérhető az új heavy sniper puska

|

A legújabb frissítéssel pedig egy korábbi játékmód is visszatér egy időre.

Hirdetés

Bejött a Fortnite-adatbányászok legutóbbi tippje, tényleg megérkezett a játékba a falakon átlövő, és emellett is nagy sebzést kiosztó új mesterlövész puska.

Hirdetés

Már élesedett a Fortnite Battle Royale legújabb, v5.21 sorszámú frissítése, amely nemcsak a fegyvert, hanem egy új és egy visszatérő játékmódot is hozott. Az új sniper elég ritka a normál meccseken, viszont az újra elérhető Sniper Shootout módban bőven lesz alkalmunk kipróbálni. Ezeken a meccseken csakis sniper fegyvereket szedhetünk fel, és az egyéb nyersanyagok is ritkábban esnek a megszokottnál. Ha még valakinek nincsenek meg, itt aztán lehet teljesíteni a sniperre vonatkozó Season 5 heti kihívásokat. A stukker egyébként így néz ki:

Új játékmódként elérhetővé vált az 50v50 új formája, a Soaring 50s. Itt a mobilitáson a hangsúly, amit az Epic úgy oldott meg, hogy 10 méter feletti magasságban bármikor kinyithatjuk a gliderünket. Emellett az átlagosnál több impulse grenade, bounce pad és launch pad lesz megtalálható a pályán.

Nektek hogy tetszik az új sniper és a régi-új játékmódok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)