Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - minden arany, ami fénylik az új játékmódban

|

A harmadik szezon ünneplésére bekerült egy csillogó, új játékmód, a Solid Gold. A csak néhány napig elérhető mókában a narancssárga fegyvereké a főszerep.

Hirdetés

A Fortnite: Battle Royale néha bedob egy-gy időleges játékmódot, és a játékosok legnagyobb örömére ezúttal is pontosan ez történt. A Solid Goldban mindenki könnyedén fog Legendary kategóriás fegyvereket találni, mivel azokkal lesz tele a térkép. Házakban, ládákban, az utca közepén, mindenhol csillognak majd az arany flinták.

Hirdetés

A Solid Gold csak csapatoknak érhető el, tehát se egyedül, se duóban nem lehet játszani, és mivel összesen néhány pörög, érdemes lesz mielőbb verbuválni egy osztagot a kipróbálásához. Az Epic Games szeretne minél több ehhez hasonló rövid, mókás módot berakni a játékba. A közösség általában jól fogadja ezeket, tavaly például rengetegen játszották az 50v50-es mókát, ami egy nagy csavar volt 100 fős FFA játékon.

A Solid Goldot már nyomhatjátok PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)