Hirdetés

Fortnite Battle Royale - visszatér az egyik ideiglenes játékmód és egy fegyver is

|

A legügyesebbek hamarosan játékbeli fizetőeszközt nyerhetnek, de nem árt sietni.

Hirdetés

Nem áll meg az élet egy percre sem a Fortnite körül, hiszen az Epic Games munkatársai igyekeznek folyamatos újdonságokkal ellátni a népes rajongótábort. Most például a fejlesztők visszahoznak két olyan dolgot, ami már nem ismeretlen a játékosok számára.

Hirdetés

Visszatér a Fortnite: Battle Royale-ba a Solo Showdown nevű játékmód, ami ugyan csak limitált ideig lesz elérhető, de elég komoly nyeremények várják az indulókat. A verseny már kezdetét vette, és egészen július 30-ig van időtök arra, hogy lejátsszátok a 25 meccset, amivel felkerülhettek a ranglistára. Érdemes tennetek egy próbát a dologgal, ugyanis a legügyesebbek rengeteg játékbeli pénzt zsebelhetnek be. Így oszlanak el a jutalmak:

1. helyezett: 50,000 V-Buck
2-3-4. helyezett: 25,000 V-Buck
5-50. helyezett: 13,500 V-Buck
51-100 helyezett: 7,500 V-Buck

Rangsoroláskor a rendszer figyelembe veszi a mérkőzések során elért helyezéseiteket, illetve öléseitek számát is, tehát nem árt ügyesnek lennetek. Valamint azt is érdemes még megemlíteni, hogy csak az első 25 meccs számít.

Megtudtuk azt is, hogy visszatér a játékba a Guided Missile is, amin elég sokat alakítottak a fejlesztők. A fegyver mostantól inkább felfedezésre alkalmas, és nem arra, hogy óriási sebzést okozzunk vele. Emellett érkezik még néhány egyéb változás is, ezekről bővebben az Epic videója mesél.

Ti beneveztek a versenyre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)