Hirdetés

Fortnite Battle Royale - hamarosan érkezhet a spectator mód

|

Azt pletykálják, hogy néhány játékos hamarosan már tesztelheti is a funkciót, ami sokat segíthet a későbbi eseményeken.

Hirdetés

A megjelenés óta számos funkcióval bővítette már a Fortnite Battle Royale-t az Epic Games, de azért még mindig akad néhány olyan apróság, ami elférne a játékban. Ilyen például a meccsek közvetítését elősegítő spectator mód, ami lehet, hogy nemsokára már be is kerül a battle royale alkotásba.

Hirdetés

Egy BlueNightEdgar nevű youtuber azt állítja, hogy kapott egy meghívót az Epic Gamestől egy februárban esedékes privát tesztelésre, amely során a meghívott játékosok kipróbálhatnak megfigyelő funkciókat és eszközöket, amik majd későbbi eseményeken lesznek használva. A videós által mellékelt képen látható is, hogy a tesztidőszak február 4-től 12-ig tart Los Angelesben, és a résztvevőknek ingyen kaja és V-Buck jár a fáradalmaikért.

Ráadásul ez még nem minden, mert van még egy nyom, ami ennek a funkciónak az érkezésére utalhat. Néha előfordulhat ugyanis egy olyan bug, hogy a játékmód kiválasztásakor elérhető egy "join as player" gomb is, ami egy Lucas7yoshi nevű adatbányász szerint valahogy kapcsolódik a spectator módhoz, és erre bizonyítékot is talált a játék fájljaiban.

Ti örülnétek egy ilyen funkciónak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)