Hirdetés

Újabb Star Wars-skinek érkeztek a Fortnite-ba

|

A Skywalker kora kapcsán bekerült pakk megvásárlásával elég menő apróságokat oldhatunk fel.

Hirdetés

Komoly crossover van készülőben a Fortnite Battle Royale és az ebben a hónapban debütáló Star Wars: Skywalker kora között, ugyanis hamarosan a játékon belül nézhetjük meg a film egyik jelenetét. Ám előtte kaptunk még néhány egyéb jóságokat, amelyeknek hála stílusosan érkezhetünk meg a különleges bemutatóra.

Hirdetés

Érkezett néhány friss, a következő Star Wars-filmhez kapcsolódó cucc a Fortnite Battle Royale boltjába, amelyek között több skin is található. Ezeknek köszönhetően egycsapásra Reyt, Finnt, vagy épp egy rikítóan vörös páncélú rohamosztagost irányítva ugorhatunk le a szigetre rendet tenni a többiek között.

Továbbá jött még például egy, az Első Rendhez tartozó TIE Fighterről mintázott glider is, amivel egyértelműen még menőbb lesz az ereszkedés, miután kiugrottunk a Battle Busból. Sajnos fénykarddá változtatott csákányt nem kaptunk, úgyhogy be kell érniük ennyivel a Star Wars-rajongóknak. Egyelőre.

Ti megveszitek majd valamelyik új cuccot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)