Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - a wc pumpa alakú gránát az új őrület

|

Feltapaszthatod a falra, vagy akár egy másik játékosra is.

Hirdetés

A Fortnite nagy előnye a PUBG-vel szemben, hogy a fejlesztők bármilyen őrültséget belerakhatnak, legyen az skin, emote vagy akár fegyver, így hosszútávon is változatos marad majd a játék.

Hirdetés

Az egyik ilyen újítás  a v3.6-os frissítéssel bekerülő, Clinger névre keresztelt tapadós gránát, ami stílusosan egy wc pumpához van rögzítve. A bomba a levegőben nem tud felrobbanni, azonban ha egy épületet lerombolunk amire ez rá van tapasztva, azonnal felrobban. Érdemesebb egyébként falra tapasztva használni, hiszen ilyenkor 200-at sebez, míg embernek dobva mindössze 100-at.

A Save the World módba is bekerül a gránát, mellé pedig egy Noble Launcher nevű sokkolónak örülhetnek a rajongók ( ez viszont csak itt érhető el), akik a zombik ellen akarnak küzdeni. A frissítés rengeteg egyéb módosítást is hoz magával, ezekről itt olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)