Hirdetés

Fortnite Battle Royale - több helyen is megjelent a Stranger Things portálja

|

Nagyon úgy tűnik, hogy az Epic ezúttal a Netflixszel állt össze, így hamarosan érkezhet az újabb crossover esemény.

Hirdetés

Nemsokára elrajtol a Stranger Things harmadik szezonja, amiben ismét izgalmas és hátborzongató kalandok várnak ifjú hőseinkre. Ráadásul a jelek szerint az Epic Games battle royale játékában is készülődik már valami a sorozat kapcsán.

Hirdetés

A fejlesztők nagy valószínűséggel elkezdtek felvezetni egy újabb crossover eventet, ugyanis a játék szigetének Mega Mall részén több olyan portál is feltűnt, amelyek a megszólalásig hasonlítanak a Stranger Thingsben látott, Tótágasba vezető kapuhoz. Ezekbe belépve egy pillanatra elsötétedik a kép, majd rögtön a pálya egy másik szegletében találjuk magunkat.

Hivatalos bejelentést még nem kaptunk egy esetleges új eseményről, de feltételezhetően már nem kell sokat várnunk az Epic és a Netflix közös bulijának leleplezésére.

Ti megtaláltátok már a portálokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)