Hirdetés

Kellemetlen meglepetést okozhat ez a glitch a Fortnite-játékosoknak

|

Előkerült egy olyan játékbeli hiba, ami gyakorlatilag teljesen semlegesít egy jól bevett taktikát.

Hirdetés

Sokféle taktikát lehet alkalmazni a győzelem érdekében a Fortnite Battle Royale-ban, és nem ritka, hogy egy-egy meccs vége felé a játékosok körbezárják magukat saját építményeikkel, így védve meg karakterüket a lövedékektől. Viszont most érdemes résen lenni, mert bármikor előfordulhat, hogy valaki szimplán beesik hozzánk.

Hirdetés

Újabb furcsa glitch ütötte fel a fejét a Fortnite-ban, ami akár egy meccs végkimenetelére is hatással lehet. Egy Jrizmo nevű Reddit-felhasználó ugyanis rájött, hogy egy kis ügyeskedéssel simán be lehet jutni egy bezárkózott ellenfélhez. Ehhez mindössze annyit kell csinálni, hogy az ellenfél által épített kocka tetejére felhúzunk egy piramist, majd azt összekötjük egy platformmal, amit aztán megfelezünk. Ezt követően pedig valamilyen furcsa oknál fogva el tudjuk pusztítani ellenfelünk tetőjét, és gond nélkül bejuthatunk a rögtönzött bázisába, miközben ő azt hiheti, hogy csak a piramist érte támadás.

Leírva kicsit bonyolultnak hangozhat a dolog, és nem is biztos, hogy a meccs hevében lesz minderre alkalmunk, de Jrizmo demonstrációja alapján nem tűnik nagy ördöngősségnek a trükk. Nézzétek csak:

new exploit trick??? from r/FortniteCompetitive

Ti találkoztatok már ezzel a jelenséggel a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)