Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - megérkezett Thanos és a kesztyűje

|

Elrajtolt a Fortnite: Battle Royale következő limitált módja, amelynek középpontjában a Bosszúállók: Végtelen háború főgonosza és annak brutális erejű fegyvere áll.

Hirdetés

A minap az Epic Games és a Marvel bejelentettek egy crossover eventet a Fortnite játékosai számára, amelynek keretében arra is lehetőség van, hogy a Végtelen Kesztyűt felhúzva Thanosszá váljunk. 

Hirdetés

Minden meccs elején egy meteor landol a pályán, aki pedig megszerzi a benne lévő kesztyűt, az megkapja az Őrült Titán kinézetét és cool képességeit (bár nem építhet és fegyvert sem használhat, de nincs is rá szüksége). Ha valaki képes kinyírni őt ebben az állapotban, akkor átveheti a szerepét. Mielőtt azonban rohannátok játszani, még nézzétek meg a crossover hivatalos trailerét: 

Persze ez nem mutat semmit a játékmenetből, de van itt egy gameplay videó is, amit az egyik YouTuber rögzített: 

Ti játszottatok már az új limitált móddal? Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)