Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - később akár konzolokon is játszhatunk 60 fps-sel

|

Az Epic megosztotta velünk, milyen újdonságokra és változásokra számíthatunk még a népszerű battle royale játék kapcsán.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a Fortnite: Battle Royale a PlayerUnknown's Battlegrounds egyik, vagy talán már az egyedüli nagy riválisa, így érthető, hogy az Epic Games nem akarja új tartalmak nélkül hagyni a játékosokat. Rengeteg mindennel készül még a kiadó, és a srácok most meséltek is egy kicsit a terveikről.

Hirdetés

A játékot fejlesztő csapat egy hosszú bejegyzésben ecsetelte, hogy mivel akarják még feldobni a játékot a közeljövőben. Talán az egyik legnagyobb változás az lesz, hogy a konzolos játékosok is 60 fps-sel élvezhetik a Fortnite: Battle Royale izgalmait, ráadásul a tervek szerint még februárban bekerül ez a funkció.

Emellett az Epic még javítani kíván a szerverek stabilitásán, optimalizálni szeretné a játékot, hogy az kevesebbet töltsön, és simábban fusson. Ezen felül a matchmakingen is alakítanak egy kicsit a srácok, nemrég pedig elindult egy új, az USA nyugati partján lévő szerver, illetve később érkezik még egy, ami a brazil xboxosok életét könnyíti meg egy kicsit.

Új kozmetikai tárgyakra is számíthatunk, de az Epic elővesz néhány régebbit is, hogy például új effektekkel dobja fel azokat. A fejlesztők szeretnének vadonatúj fegyvereket is látni a Fortnite: Battle Royale-ban, így előfordulhat, hogy egy-egy jelenlegi stukker kikerül a játékból, a helyükre pedig egy teljesen másik fegyver érkezik.

A közösségi funkciók is kibővülnek egy kicsit, később akár már Facebook-ismerőseinket is meghívhatjuk a játékba. Érdemes még megemlíteni a készülő új játékmódokat, a privát meccseket, valamint a különféle hanghatásokat érintő változásokat is. Végül pedig azt is megtudtuk, hogy lesz Battle Pass Season 3, ami ismét napi kihívásokkal várja majd a játékosokat.

Ti mit látnátok még szívesen a Fortnite: Battle Royale-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)