Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - ezek az újítások jönnek hamarosan

|

Hamarosan új fegyverekkel és tárgyakkal bővül az Epic Games játéka.

Hirdetés

A Fortnite PlayerUnknown's Battlegroundshoz hasonló módját rengetegen kipróbálták, de a  közönséget meg is kell tartani valahogy. Az Epicnek szerencsére vannak tervei erre vonatkozóan.

Hirdetés

A fejlesztők egy videóban taglalták terveiket, melyek közül néhány már meg is valósult. A játékban elérhető a beépített voice chat (PC-n) és állítható a távcsövek érzékenysége, viszont ennél jóval többre számíthatunk még. A fegyverek száma biztosan bővülni fog, először tesztelik őket, balanszolják, és csak ezt követően kerülhetnek be. A gépfegyverek pontossága nő majd, ha mozgás közben használjuk őket, ez már a jövő héten élesedhet. A csapat szeretné a szórásukat csökkenteni, de visszarúgásukat növelni.

A találatokat a rendszer nem a játékosok aktuális pozíciója alapján fogja nézni, hanem a ravasz meghúzásakor számolja ki, jó volt-e a célzás, és érvényes-e a találat vagy sem. Az SMG-ket, a célzásrásegítést, a gránátok ívét fejleszteni fogják, és valószínűleg azokat a cuccokat, amik nem foglalják a helyet az eszköztárban (pl. lőszereket), automatikusan fel tudjuk venni, ha elég közel megyünk. Az egyszer használatos cuccok közé bekerül majd egy olyan ital, ami 75 pont fölött healel, és pajzsot is ad, viszont nem lesz teljesen veszélyektől mentes a használata.

Mit változtatnátok még meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)