Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - csak játékbeli pénzért lehet megvenni a bérletet

|

A korábbi ígérettel ellentétben úgy tűnik, hogy mégsem lesz lehetőség szimplán valódi pénzzel fizetni a következő Battle Passért.

Hirdetés

A Fortnite: Battle Royale szezonális bérlete alapvetően V-Bucksba kerül, ami a játék prémium fizetőeszköze. A fejlesztők a játékbeli hirdetésben azt ígérték, hogy a következő szezonok bérleteit simán, valódi pénzzel is ki lehet majd váltani, de most úgy néz ki, hogy ez az ötlet megbukott.

Hirdetés

A Fortnite hivatalos twitter fiókjától érkezett a bejelentés, miszerint a február 20. után játékba kerülő Season 3 Battle Pass 950 V-Bucksba kerül majd, és nem lesz lehetőség pénzzel fizetni. Ez azoknak nagyon jó hír, akiknek megvan a játék PvE része, mivel ott ki lehet farmolni a szükséges mennyiségű valutát ingyen. Azoknak azonban, akik csak a BR modullal játszanak, egy kicsit macerásabb lesz így az egész.

Akkora bukta azért nem ér senkit, mivel lehet venni 1000 V-Bucksos csomagot. Ez 10 euróba (3100 Ft) kerül, így mindössze 50 Bucks marad a játékosokon.

A Battle Pass egyébként egy olyan bérlet, ami nem szükséges a játékhoz, viszont rengeteg kozmetikai jutalmat kínál azoknak, akik megvásárolják és meccsek alatt teljesítik az azokhoz kötődő küldetéseket. Akinek van Season 2-es bérlete, az igyekezzen a cuccok feloldásával, mivel már csak 5 nap van vissza a szezonból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)