Hirdetés

Fortnite - visszatért a lebegő sziget, bekerült a Zapper Trap

|

Amíg a Motel a levegőben lebeg, addig odalent fura, új csapdákkal szórják meg ellenfeleiket a játékosok.

Hirdetés

A Fortnite 10.20-as frissítése nem úgy fog bekerülni a történelemkönyvbe, mint a "valaha volt legnagyobb patch", de azért mindenképp feldobja majd a játékot azoknak, akik minden nap ebbe a battle royale-ba ölik bele a szabadidejüket.

Hirdetés

A csomag legnagyobb dobása a Zapper Trap nevű új tárgy, ami egy eldobható csapda. A cucc gyakorlatilag helyettesít egy falat, és mindenkik megcsap, aki a közelébe megy. Meglátjuk, hogy mennyire lesz hatásos, tekintettel a felszerelési idejére. Mire ugyanis ledobod, aktiválja magát, és meg is sebez valakit, addigra már lehet, hogy háromszor fejbe lőnek.

A lenti videó elején egyébként láthatjátok a lebegő sziget visszatérését is, amin jelenleg a Motel csücsül. Csak óvatosan lövöldözzetek odafenn.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)