Hirdetés

Fortnite - törölték a bázisok nagy részét, kezdhetjük elölről az építkezést

|

Az alapanyagokat szerencsére visszakaptuk, de sokaknak így is belekerül majd néhány órájába, hogy újra felépítse az egészet.

Hirdetés

A Fortnite építészete hihetetlenül szórakoztató és intuitív, így pillanatok alatt fel lehet húzni nagyobb erődöket, de az igazán komplex épületekbe akár több tucat órát is beleöltek már a rajongók. Ők most kezdhetik újra a nulláról.

Most futott be a játék 1.4-es frissítése, aminek a patch note-jából első körben teljesen kifelejtették azt a mellékes részt, hogy "MINDEN BÁZIST LENULLÁZUNK", így elég nagy volt a riadalom a játékosok körében. Szerencsére nem egy véletlen hiba miatt veszett el minden, az Epic szándékosan nullázta a Storm Shield bázisokat Plankerton, Canny Valley és Twine területén (ezek ugye a magasabb szintű régiók), mert belenyúltak a pályaszerkezetbe, és nem akarták, hogy bármi összeakadjon.

Hatalmas kárpótlással nem készültek, de az alapanyagokat legalább az utolsó deszkáig megtaláljuk majd a bázison, így a farmolásba nem kell hosszú órákat beleölnünk. Arra is figyelmeztettek, hogy a jövőben is belenyúlhatnak a képesség- vagy fejlesztési fába és a bázisokba is, ilyen esetben pedig hasonlóan járnak majd el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)