Hirdetés

A Fortnite új játékszere azonnal eltünteti az épületeket

|

A battle royale játékban használható fegyverek és kütyük listájába bekerült a Boombox, ami hosszútávon egy komolyan megosztó cucc lesz.

Hirdetés

Sokan azért szeretik a Fortnite battle royale módját a többi megoldáshoz képest, mert itt sosem maradsz fedezék nélkül. A meccsek sokszor építőversenyé alakulnak, de ha mostantól valakinél ott a magnó, akkor ez hamar értelmét veszti majd.

Hirdetés

A 7.10-es frissítés részeként most bekerült ugyanis a játékba a Boombox, amit ha lerakunk, hanghullámaival szétver minden felhúzott épületet. Voltak játékosok, akik ezt talán a szükségesnél nehezebb úton tanulták meg.

(Ha a videók nem jelennek meg, akkor kattintsatok rájuk és egyből átkerültök a vonatkozó Reddit aloldalra, ahol megnézhetitek őket.)

Me learning what Boomboxes do from r/FortNiteBR

A fenti szerencsétlen incidenstől eltekintve is meglehetősen hatásos cuccnak bizonyul a kütyü.

I just got season 7’d so hard from r/FortNiteBR

Az Epic Games jó ideje keresi a kulcsmegoldást a Fortnite mérkőzések későbbi szakaszában kialakuló, "tornyokból lövöldözős" végjáték kezelésére, de lehet, hogy ez egy picit túl extrém fegyver lesz a meta ellen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)