Hirdetés

Fortnite - tölthető az új frissítés, indul a Chapter 2

|

Nem kell már sokáig kibírnunk a kínzást.

Hirdetés

Vasárnap egy fekete lyuk beszippantotta a Fortnite világát, így a játék rövid időre játszhatatlanná vált. Senki nem tudta, meddig tart ez az állapot, de szerencsére az Epic nem várta meg, hogy kitörjön a lázadás.

Hirdetés

Már minden platformon elérhető a Fortnite: Battle Royale legújabb, néhány gigás frissítése, mely egy új pályát, hajókat, és új hősöket is hoz magával, azonban maga a Chapter 2 csak valamivel később - remélhetőleg órákon belül - indul. Töltsétek le addig is a fájlokat, hogy ezzel később már ne teljen az idő.

A Battle Pass ezúttal vízes témájú (ha már bekerültek a csónakok és  a horgászat), valamint átdolgozták az előrehaladás rendszerét. Kihívások teljesítésével szerezhetünk majd medálokat, amikért aztán különféle jutalmak járnak.

Elvileg déltől már újra élnie kell a játéknak, úgyhogy nincs sok hátra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)