Hirdetés

Fortnite: Chapter 2 - új pálya és más újdonságok is jöhetnek

|

Úgy tűnik, valami nagy dobásra készül az Epic.

Hirdetés

Ütemesen váltják egymást a Fortnite szezonjai, és közben is folyamatosan alakul a játéktér, halad a történet, újdonságok jönnek és mennek. Most azonban kezdetét veheti a második fejezet, bármit is jelentsen ez.

Hirdetés

Az olasz App Store-ban felbukkant néhány kép, melyek arra utalnak, hogy a játék legnagyobb frissítése érkezhet. Az egyiken a Capitolo (fejezet) 2 felirat alatt három alapkaraktert láthatunk új öltözékekben, egy folyót csónakokkal, és új helyszíneket, ami arra utal, hogy teljesen új pálya érkezhet, vagy ismét jelentősen átalakulhat a jelenlegi. A bejelentést várhatóan vasárnap este 8-kor ejtik meg, a 10. szezont záró livestream során.

Szerintetek mire számíthatunk? Várjátok már, hogy jelentősen felfrissüljön a játék?

Címkék: #fortnite
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)