Hirdetés

Fortnite - a tervezettnél tovább tart majd a jelenlegi szezon

|

Kitolta egy kicsit az Epic a Chapter 2 Season 1 hosszát, de izgalmas ünnepi szezonra készülhetünk.

Hirdetés

Öt hét telt el azóta, hogy egy fekete lyuk magába szippantotta az ismert világot, és lecserélte azt egy másikra, amiben horgászni és csónakázni is lehet. A Chapter 2 indulásával rengeteg újdonság érkezett, és azóta is folyamatosan, ütemesen érkeznek a tartalmak, de a következő szezonra legalább februárig kell majd várnunk.

Hirdetés

Az Epic azért hozzátette, hogy cserébe a tavalyi 14 Days of Fortnite eseménynél nagyobb ünneplésre számíthatunk idén, melynek keretében új játékelemek, jutalmak, és egy kihagyhatatlan élő esemény is vár majd ránk. Tavaly egyébként ugyanígy tovább tartott a hetedik szezon, akkor azért, mert pihenőt kaptak a fejlesztők, de így sem félünk, hogy nem lesz elég tartalom. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)