Hirdetés

Meglepetés Marvel-karakterrel bővült ma a Fortnite

|

Élesedett a Fortnite Chapter 2 Season 2, és egy nem várt karakter is ott integet nekünk a friss videókban.

Hirdetés

A mai napon tényleg elstartolt a Fortnite Chapter 2 Season 2, ami kapcsán rögtön két előzetest is közzétett az Epic. Alább megtaláljátok ezeket a videókat (az egyiket magyar felirattal ellátva, a másikban nincs érdemi szöveg), amelyekben a sebből robban be egy különleges vendégszereplő. 

Hirdetés

Képregényhősök időről időre felbukkannak a Fortnite-ban, elégre találkozhattunk már a játékban Thanossal, Batmannel, sőt nemrég még egy Harley Quinn skin is bekerült. A jelek szerint a sort most épp Deadpool folytatja. Bizony, legendás vörös-fekete ruhájában ott integet a szószátyár mutáns bérgyilkos a legfrissebb Fortnite videókban. 

Első körben nézzétek meg a launch trailerét:

Után pedig vessétek magatokat rá a battle pass jóságait taglaló videóra - úgy tűnik egyébként, hogy ez meg kell majd vásárolnotok, ha be akarjátok zsebelni az említett Deadpool skint:

Egyelőre nem tudni, hogy Deadpool kap-e például egyedi szinkront a játékban, de nagy kihagyott ziccer lenne, ha nem gondolna erre az Epic. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)