Hirdetés

Új helyszínek bújnak meg a Fortnite új szezonjának teaserében

|

A közösség hergelésére feldobott poszt rengeteg nyomot tartogatott a hamarosan érkező Season 2 kapcsán, szemfüles rajongók máris képpontról képpontra elemzik.

Hirdetés

A Fortnite Chapter 2 második szezonja már itt van a kanyarban, az Epic Games pedig meg is tesz mindent azért, hogy ezt ne felejtsük el. A játék hivatalos Twitter oldala tegnap este kirakott egy új teasert, amiben a Season 2 érkezésének időpontján túl egy meglehetősen beszédes kép is volt. Az arany ne tévesszen meg senkit, a lényeg a háttérben van.

Hirdetés

Miután kikerült a poszt a rajongók elkezdték bűvölgetni a képet, ami végül meglehetősen hatásosnak bizonyult. Kiderült, hogy az arany fej mögött van egy darabka a térképből, ami az Eye Land helyszínére hasonlít azzal a különbséggel, hogy itt van rajta egy titokzatos, új épület.

A fejből kiváló, apró kis darabkákat is érdemes egyébként közelebbről megvizsgálni, azokon ugyanis szintén új helyszíneket láthatunk. Egy titkos bázis és/vagy labor képe tükröződik rajtuk.

Ezekből a nyomokból nagyon szépen összeáll az új téma, ami egy gonosz szervezet, az ALTER körül forog majd. Ez a James Bond stílusú rossz arcokból álló banda be fog szivárogni szeretett szigetünkre, és már csak az a kérdés, hogy hogyan fogja megkeseríteni az életünket. A Twitter poszt tanúsága szerint ez már holnap, az új szezon indulása után fog kiderülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)