Hirdetés

Jön a Fortnite: Creative, saját szigetet építhetsz

|

Ráadásul nem is kell rá sokat várni, a Battle Pass tulajok már a héten elkezdhetnek építeni.

Hirdetés

A Fortnite-ban kifejezetten jó móka építeni, csak hát sem a Battle Royale-ban, sem a Save the Worldben nem nagyon van időnk arra, hogy kicicomázzuk a bázisunkat. Utóbbit meg nem is nagyon játsza senki.

Hirdetés

Az Epic most hivatalosan is bejelentette, ami délelőtt kiszivárgott: december 13-án elrajtol a mindenki számára elérhető Creative mód, ami lehetővé teszi, hogy a saját szigetünkön azt építsünk a barátainkkal, amit csak akarunk. Egyszerű kastélyoktól kezdve összetett játékmódokon át bármilyen egyedi heyszínt összepattinthatunk, korlátozások nélkül.

A Battle Pass tulajdonosoknak ráadásul nem is kell eddig várni, ők már december 6-tól fejest ugorhatnak. A kiadó természetesen egy csomó videóst is bevont a dologba, így a következő napokban elárasztják majd a netet a jobbnál jobb videók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)