Hirdetés

Egy kis csapat egy teljes játékot épített fel a Fortnite Creative módjában

|

Rengeteg lehetőséget kínál a Fortnite Creative részlege, de ez az első alkalom, hogy valaki egy 6-10 órás játékélményt rakott össze vele.

Hirdetés

Tegnap jelent meg a The Fourth Dimension, a Fortnite Creative módjában született sci-fi játék. A kalandot egy Mustard Plays nevű YouTube videós (aki egyébként az Epic kreatív vezetőjének, Donald Mustardnak testvére) rakta össze a TeamCre8 nevű Creative alkotócsapat tagjainak segítségével, és kalapot kell emelnünk előttük, nagyon komoly munkát végeztek.

Hirdetés

A Fourth Dimension 6 nagy pályából áll, melyek mind egyedi kihívásokat és logikai feladványokat kínálnak a játékosoknak. A bevezető fejezetet a Creative központból bárki elérheti, a többi részhez pedig a kódokat a lenti videóban találjátok.

A sztorit elszórt szövegeken keresztül lehet megismerni, és vannak mechanikák, melyek problémásan működnek. Ezek mind érthetőek, tekintettel arra, hogy ez egy játék egy játékban, de ha valamilyen bug vagy egyéb kellemetlenség miatt eltévednétek benne, akkor Mustard végigjátszása biztosan kisegít majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)