Hirdetés

Fortnite - olyan módot kap, amiben saját területet építhetünk és szabadon harcolhatunk

|

A Fortnite egy új, önálló játékmóddal bővülhet hamarosan.

Hirdetés

A The Game Awards során számíthatunk valami nagy Fortnite bejelentésre is, és nagyon úgy tűnik, hogy a most kiszivárgott módról lesz szó.

Hirdetés

A Save the World és a Battle Royale mellé csatlakozó Creative-ban nem lesznek korlátozások a nyersanyagok számát illetően, saját szerverünkön egyedül vagy 15 pajtással együtt építkezhetünk, kalandozhatunk, és harcolhatunk is saját ízlésünkhöz igazított, egyéni vagy csapatos módokban.  Bármit átalakíthatunk, mindent kedvünk szerint helyezhetünk el, amíg bírja a memória. Az információk egy Lachlan nevű youtuber idő előtt kikerült, mostanra eltávolított videójából származnak, melynek során részletesen bemutatta a lehetőségeket.

Várhatóan lesznek kiemelt, az Epic által kiválogatott világok is. További képeket és infókat itt találhattok. A mód holnap élesedhet, de lehet, hogy csak a The Game Awards után fog, ami ugye itthon idő szerint péntek hajnalban zajlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)