Hirdetés

Fortnite - már ki is vették a cross-playt

|

A PS4-esek, One-osok és PC-sek csak a hétvégéig játszhattak együtt, miután kiderült, hogy az egész csak egy konfigurációs hibának volt köszönhető.

Hirdetés

A hétvégén a Fortnite PlayStation 4 játékosai közül többen is jelezték, hogy Xbox One-os haverokkal futottak össze a meccseikben, és később egy szülő is írt arról, hogy gyerekével együtt nyomták a zombis túlélősdit két különböző konzolon. Sajnos a móka eddig tartott, mivel a fejlesztők bezárták a hibának elkönyvelt cross-play kiskaput.

Egy picit reménykedtünk abban, hogy a hétvégi baki egy jövőbeli lehetőség túl korai kiszivárgása volt, de az Epic nyilatkozata szerint nem erről van szó. Egy konfigurációs beállítás miatt történt, hogy az Xbox One és PlayStation 4 játékosok egy helyre kerültek. Ezt a hibát javították, így már véget ért a közös játék.

A Sony az elmúlt években meglehetősen rugalmatlan volt a cross-play terén, és bár a PC-sekkel össze meri engedni a PS4-eseket, biztonsági okokra hivatkozva nem szeretik engedélyezni az Xbox One/PS4 átjárhatóságot. Szomorúak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)