Hirdetés

Fortnite - a heti frissítéssel jött a légdeszka

|

Végre befutott a játékosok által régóta várt tartalom.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy már decemberben megkapják a Fortnite játékosok a Driftboardot, amely lehetővé teszi, hogy a Vissza a jövőbe légdeszkájára hasonlító tárggyal havas pályákon száguldva harcoljanak, azonban nem sokkal később az Epic Games bejelentette, hogy el kell tolniuk az eszköz bekerülését, mivel fontosabb dolgokra kellett koncentrálniuk. 

Hirdetés

A várakozásnak azonban vége, a v7.40-es frissítéssel bekerült a Driftboard a játékba és bizony nem kozmetikai jelleggel: a térképen véletlenszerűen elhelyezett légdeszkákon fegyvereket és tárgyakat is használhatunk, miközben suhanunk vele, valamint olyan manővereket is tud, mint a boost, illetve az ugratás. Sőt, a társakat is feléleszthetjük és lootolhatunk is úgy, hogy le sem kell szállnunk róla. Az egyetlen megkötés, hogy építeni nem lehet rajta, és sajnos csak átmenetileg került be, nem végleg. A légdeszka a Creative módban is elérhető. 

A Driftboardhoz jött két limitált ideig elérhető játékmód is: Driftin' keretében két 32 fős csapat ugorhat egymásnak., a Catch! játékmenetében pedig fegyverek nélkül, csakis gránátokkal és más eldobható cuccokkal lehet harcolni. A patch listáját a linken keresztül böngészhetitek át. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)