Hirdetés

Fortnite - okkal erős a B.R.U.T.E., ez nem is fog változni

|

A Fortnite nagy mech gyilkológépét kevesen szeretik igazán, és ugyan az Epic Games válaszolt a kritikákra, ez nem fogja megnyugtatni a B.R.U.T.E. ellenes csapatot.

Hirdetés

Minden erősebb fegyver vagy járgány megjelenésénél felbukkan egy erősen kritikus tömeg, és míg az esetek többségében a tömeghisztéria nem tart sokáig (már csak azért sem, mert a legtöbb ilyen cucc viszonylag hamar ki is kerül a játékból), most egy kicsit bepörögtek a dolgok a B.R.U.T.E. mech miatt. A kiadónak azonban jó oka van arra, hogy fenntartsa a jelenlegi, nem éppen jól balanszoltnak mondható állapotot.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az Epic Games nem tervezi eltávolítani a Fortnite új mecha gyilkológépét, mivel konkrét céllal építették be azt a játékba.

"A Fortnite célja, hogy függetlenül a korábbi eredményektől vagy teljesítménytől, összehozzon minden játékost, és mindenkinek elérhetővé tegye a győzelem örömét. Meg akarjuk adni a lehetőséget bárkinek a Victory Royale felirat felbukkanásakor érzett öröm átélésére."

Ezt a célt szolgálja a mech óriás, ami meglehetősen komoly sikerélményt adott a kevésbé tapasztalt játékosoknak is.

"A B.R.U.T.E. a Season X elején került be. Azóta azt látjuk, hogy a korábban sikertelen játékosok több ölést hoznak össze, miközben a tapasztaltabb játékosok statisztikái nagyjából ugyanúgy állnak, mint a Season X előtt."

Míg elméletben ez tényleg jól hangzik, nem nyugtatta meg a rajongókat, akik a közösségi oldalakon megállás nélkül kampányolnak a kicsit OP mech robot eltüntetéséért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)