Hirdetés

A Fortnite nagy eseménye az Epic Games Store-t is megbénította

|

Véletlenül túl sok mindent szippantott be a fekete lyuk.

Hirdetés

Tegnap eljött A Vég, a Fortnite világát a tizedik szezon végeztével elnyelte a sötétség. Valószínűleg napokon belül helyrejönnek a dolgok, csak így készíti elő az Epic a nagy átalakulást, és valljuk be, ötletes megoldás, kevés játékban láttunk ilyet ezelőtt.

Hirdetés

Sokan akarták a saját szemükkel látni, hogy mi történt, viszont egyre többen jelezték, hogy nem tudnak bejelentkezni az Epic Games Store kliensébe, és így más, Epic-es játékaikhoz sem férnek hozzá. A Fortnite-ban nem működött jól egyebek mellett a matchmaking sem. Az Epic tudomást vett a problémáról, és azt tanácsolta, az internetkapcsolatot nem igénylő játékok eléréséhez válasszuk a Sign In Later opciót bejelentkezésnél.

Nem sokkal később talpra állt a rendszer, de lehetnek még problémák, amíg a Fortnite újra játszható nem lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)