Hirdetés

Folyamatosan csökkennek a Fortnite bevételei

|

Az ezt állító piackutató cég vitába keveredett az Epic Gamesszel, miután utóbbi hevesen vitatja a kimutatás pontosságát.

Hirdetés

Néhány éve még senki nem gondolta volna, hogy a Fortnite lesz az Epic Games új aranybányája, de aztán elkészült hozzá a battle royale mód, és a játék azóta is a legnépszerűbb címek között díszeleg. Ám egy közelmúltban született elemzés szerint már közel sem olyan ragyogó a helyzet, mint korábban volt, ez a kedvezőtlen hír pedig a legkevésbé sincs a cég ínyére.

Hirdetés

A piackutatásokkal foglalatoskodó SuperData legutóbbi jelentésében azt állította, hogy továbbra is csökkenő tendenciát mutatnak a Fortnite-ból származó bevételek, sőt még soha nem voltak ennyire alacsonyak 2017 novembere óta. Válaszként az Epic egyik képviselője elmondta a GamesIndustry.biznek, hogy a SuperData jelentései nem tükrözik hűen a játék teljesítményét. Emellett kifejezte csalódását is, amiért a piackutató többször is súlyosan pontatlan kimutatásokat közölt. A szóvivő nyilatkozata alapján a SuperData számai nagyon messze állnak a valóságtól, viszont az Epic nem hozza nyilvánosságra a bevételi adatokat.

Időközben a piackutató is reagált, bizonyított módszertanával és megerősítési folyamatával próbálta cáfolni a a másik fél állításait. Tekintve, hogy az Epic titkolja a hivatalos számokat, a SuperData adatainak pontosságát pedig nem lehet ellenőrizni, képtelenség megállapítani, hogy kinek van igaza az ügyben.

Kíváncsian várjuk tehát, hogyan is folytatódik a csörte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)