Hirdetés

Fortnite - valószínűleg holnap délig még marad a fekete lyuk

|

A fortnite.com kódjának átböngészése során akadt rá egy játékos arra, hogy meddig tarthat még, a fejlesztők által csak The Endnek hívott esemény.

Hirdetés

Tegnap este nyolckor a Fortnite: Battle Royale megszűnt létezni, lévén az egész világát beszippantotta egy fekete lyuk, azóta pedig ha belépünk a játékba kizárólag ezt az égitestet bámulhatjuk, esetleg a Konami kód segítségével egy kis minijátékkal üthetjük el az időt. Persze mindenki szeretne rájönni, hogy mikor történik már valami, egy rajongó pedig arra bukkant, hogy holnap délig még várnunk kell.

Hirdetés

A játék hivatalos honlapjának kódját áttúrva talált rá a Lucas7yoshi nevű Twitter felhasználó egy olyan részletre, miszerint A Vég esemény itthoni idő szerint holnap délig tart. Ez a legnagyobb szünet a Fortnite történetében, ugyanis az eddigi szezonok közötti átállások nagyjából 6 órát vettek igénybe.

A hatalmas hiátus arra utalhat, hogy tényleg elindul a Fortnite: Chapter 2 (sőt elvileg Kínában már előtölthető a frissítés), ami teljesen átalakíthatja a játékot, másik pályával és egyéb újdonságokkal frissítve fel a játék vérkeringését. Hogy pontosan minek az előfutára a jelenleg is tomboló fekete lyuk, arra valószínűleg holnap délben fény derül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)