Hirdetés

Fortnite - felrobbant a kocka, átalakult a térkép

|

A játékban régóta pörgő kocka végre felrobbant, és teljesen átrendezte a pálya tavának látképét.

Hirdetés

A Fortnite fejlesztői felhívták mindenki figyelmét arra, hogy akit érdekel a kocka sorsa az legyen meccsben délután 1-kor (ez nálunk éjszakára esett). Aki bent volt, arra egy különleges élmény várt.

Hirdetés

A kocka ekkor robbant fel Loot Lake felett, és a játékost beszívta egy fura dimenzióba, amin aztán végigpörgött, mint Doctor Strange a mágikus bemutatón.

A műsor után a játékosokat egy teljesen átszabott sziget várta. Nincs már csinos kis villa a tó közepén, helyette van egy Stonehenge-re emlékeztető formáció. Majdnem biztosak vagyunk benne, hogy a szikláknak lesz még valami szerepe a következő szezonban, de jelenleg úgy néz ki, hogy elcsendesült a battle royale pályája, és folytatódhat békében a lövöldözés és a táncolgatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)